

PDX COMMUNITY ADVISORY COMMITTEE MEETING #23

Wednesday, June 21, 2017

Port of Portland Headquarters, 8th Floor Chinook Conference Room 7200 NE Airport Way, Portland, OR 97218

AGENDA

12:00-12:30 pm	Lunch and conversation	30 min	PDX CAC members
12:30-12:50 pm	Introductory Comments	20 min	Sam Imperati
	Meeting Agenda ReviewMeeting Notes Approval		
12:50-1:05 pm	Public Comment	15 min	Public
1:05-1:35 pm	Roundtable Updates & Discussion	30 min	PDX CAC members
1:35-2:15 pm	PDX Updates	40 min	
	 Sustainability, Business, Construction Projects and Long Range Planning Updates 	(20 min)	Vince Granato, Port
	Annual Forecast Update Discussion	(10 min)	Sean Loughran, Port
	 Discussion 	(10 min)	PDX CAC members
2:15-2:25 pm	<u>Break</u>	10 min	
2:25 -2:55 pm	Informational: Small Business Development Program	30 min	
	PresentationDiscussion	(20 min) (10 min)	Kimberly Mitchell-Phillips, Port PDX CAC members









2:55-3:25 pm Informational: PDX Landside Access 30 min

Presentation
 Discussion
 (20 min)
 Mike Coleman, Port
 (10 min)
 PDX CAC members

3:25-3:30 pm Meeting Wrap Up 5 min Sam Imperati/Chair

Meeting Evaluation

- Upcoming PDX Community Advisory Committee meeting dates (Wednesday):
 - o October 18, 2017 (Port of Portland Headquarters)
- Closing Comments

PDX CAC charge:

- Support meaningful public dialogue related to PDX planning and development
- Provide an opportunity for the public to inform decision-making related to PDX
- Increase public awareness about PDX and affected communities





